Εντοπισμός διαρροής σωλήνα

Εμφανίστηκε νερό από διαρροή σωλήνα στο σπίτι σας και δεν ξέρετε από που προέρχεται; Με θερμοκάμερα και υπέρηχους ανιχνεύουμε από που προέρχεται η διαρροή και εντοπίζουμε το σωλήνα, χωρίς γκρεμίσματα στους τοίχους!

Εντοπίζουμε το σημείο διαρροής σωληνώσεων όταν κανείς άλλος δεν μπορεί. Συναντάμε συχνά φουσκωμένους τοίχους, πατώματα, μούχλες κλπ η διαρροή ενός χαλαρού ρακόρ (συνδέσμου) ή μία προβληματική ένωση είναι η πιθανότερη αιτία.

Ανίχνευση διαρροών νερού με ειδικά μηχανήματα και όργανα. Ίσως ο μοναδικός τρόπος προσδιορισμού διαρροής σε ενδοδαπέδια θέρμανση

Εντοπισμός διαρροής με θερμογραφία και υπερήχους

Ο θερμογραφικός έλεγχος ή τεχνολογία ακοής υπερήχων και τα κατάλληλα υγρασιόμετρα, μας δίνουν πλέον τη δυνατότητα να βρούμε το σημείο διαρροής σωλήνα.

Το τεχνικό υπόβαθρό μας,  μας επιτρέπει να προσδιορίσουμε και τα αίτια.

Διαρροή νερού - Εντοπισμός διαρροής σωλήνα - Ανίχνευση διαρροής

Προσοχή οφείλουμε να δώσουμε στη διαφορά της υγρασίας εξαιτίας διαρροής και εξαιτίας θερμογέφυρας. Η αιτία είναι εντελώς διαφορετική και η αντιμετώπιση επίσης!

Στη θερμογραφία δίπλα, βλέπουμε ελάχιστη διαρροή από ένα ρακόρ, 3 χρόνια έψαχναν οι ιδιοκτήτες να βρουν τί φταίει και φουσκώνουν οι τοίχοι...

Σχετικά Άρθρα

 • Ανίχνευση υγρασίας στο σπίτι Ανίχνευση υγρασίας στο σπίτι

  Εμφανίστηκε υγρασία στον τοίχο εσωτερικά και δεν ξέρετε από που προέρχεται; Τη λύση δίνει η θερμογραφία κατοικίας. Με τη θερμοκάμερα ανιχνεύουμε την υγρασία και εντοπίζουμε την αιτία, χωρίς γκρεμίσματα στους τοίχους! Καλέστε μας για να κλείσουμε ένα ραντεβού και να έρθουμε στο χώρο σας να κάνουμε θερμογραφικό έλεγχο.

 • Έλεγχος ενδοδαπέδιας θέρμανσης Έλεγχος ενδοδαπέδιας θέρμανσης

  Ελέγχουμε την ενδοδαπέδια θέρμανση με

  [ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ! Στο Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή Τηλεφωνικά στο: 210 513 8501 ή συμπληρώστε τη Φόρμα Επικοινωνίας]
  +ΦΠΑ για

 • Εσείς, γνωρίζετε από πού «χάνετε»; Εσείς, γνωρίζετε από πού «χάνετε»;

   Ελέγχουμε ολιστικά το κτήριό σας προκειμένου να επιβεβαιώσουμε τη βέλτιστη λειτουργία των

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Έξυπνο Σπίτι Smart House Παραλαβή Έργου, Αγορά Ακινήτου »

Invitro Manufacture

Η IVM έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει την εταιρεία σας να αποφύγει τις αδικαιολόγητες εκτός λειτουργίας ώρες του εξοπλισμού σας, να εξοικονομήσετε ενέργεια, να αυξήσετε το μέσο χρόνο μεταξύ αστοχίας των μηχανημάτων, να μειώσετε τα ατυχήματα και πολλά άλλα.

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας χρησιμοποιούν την υπέρυθρη θερμογραφία, την ανάλυση αερόφερτων και δομικών υπερήχων καθώς και την ανάλυση κραδασμών.

περισσότερα...

Tags

Search

Ευχαριστούμε για την επίσκεψη!

Γιατί δεν ρίχνετε μια ματιά στην INVITROpedia! Βρείτε χρήσιμες πληροφορίες & λύστε τις απορίες σας.

 • Η IVM στο TpressWebTV (VIDEO)
  Η IVM στο TpressWebTV (VIDEO)

  Δείτε τη συνέντευξη του ιδρυτή της IVM κ. Μιχάλη Μπαρδάνη, Ενεργειακού Μηχανικού, στο TpressWebTV.

 • Θερμογραφία κτιρίων
  Θερμογραφία κτιρίων

  Η υπέρυθρη θερμογραφία είναι στην ουσία μια απεικόνιση ή βίντεο ενός αντικειμένου όπου σε κάθε pixel αντιστοιχεί και μια θερμοκρασία.

  Περισσότερα...