Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2013 00:19

Προσδιορισμός αιτίας συμπτωμάτων υγρασίας

[ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ! Στο Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή Τηλεφωνικά στο: 210 513 8501 ή συμπληρώστε τη Φόρμα Επικοινωνίας]
(*) για να προσδιορίσουμε τα αίτια των συμπτωμάτων υγρασίας που σας ταλαιπωρούν.

Ο έλεγχος πραγματοποιείται με τη μέθοδο της θερμογραφίας σε συνδυασμό με υπέρηχους. 

Η επιθεώρηση γίνεται από πιστοποιημένο επιθεωρητή, ενεργειακό μηχανολόγο

Το κόστος είναι ανά επίσκεψη και όχι με την ωρα σε αντίθεση με άλλες εταιρείες (παρακαλούμε δωστε προσοχή σε αυτή τη λεπτομέρεια)

Εφόσον με τις παραπάνω μεθόδους δε βγάλουμε πόρισμα αν προκειται για διαρροή σωληνώσεων, θα πρέπει  να πρεσσάρουμε  το κύκλωμα με αέρα ο οποίος από τη φύση του είναι πίο διεισδυτικός και εντοπίσιμος, η διαδικασία αυτη είναι ιδιαίτερη γι αυτό θα πρέπει να γίνει συμφωνία κατά περίπτωση.

 

(*) Αφορά οικιακούς πελάτες και τα αφορά Αθήνα και τα πρώτα προάστια. Τα πορίσματα δίνονται μόνο προφορικά, στο τέλος της επίσκεψης.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Θερμογραφία κατοικίας »

Invitro Manufacture

Η IVM έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει την εταιρεία σας να αποφύγει τις αδικαιολόγητες εκτός λειτουργίας ώρες του εξοπλισμού σας, να εξοικονομήσετε ενέργεια, να αυξήσετε το μέσο χρόνο μεταξύ αστοχίας των μηχανημάτων, να μειώσετε τα ατυχήματα και πολλά άλλα.

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας χρησιμοποιούν την υπέρυθρη θερμογραφία, την ανάλυση αερόφερτων και δομικών υπερήχων καθώς και την ανάλυση κραδασμών.

περισσότερα...

Tags

Search

Ευχαριστούμε για την επίσκεψη!

Γιατί δεν ρίχνετε μια ματιά στην INVITROpedia! Βρείτε χρήσιμες πληροφορίες & λύστε τις απορίες σας.

 • Η IVM στο TpressWebTV (VIDEO)
  Η IVM στο TpressWebTV (VIDEO)

  Δείτε τη συνέντευξη του ιδρυτή της IVM κ. Μιχάλη Μπαρδάνη, Ενεργειακού Μηχανικού, στο TpressWebTV.

 • Θερμογραφία κτιρίων
  Θερμογραφία κτιρίων

  Η υπέρυθρη θερμογραφία είναι στην ουσία μια απεικόνιση ή βίντεο ενός αντικειμένου όπου σε κάθε pixel αντιστοιχεί και μια θερμοκρασία.

  Περισσότερα...