Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2012 16:29

Σπινθηρισμός - Arcing

Το Arcing (σπινθηρισμός) παράγει υπέρηχο, ο υπέρηχος είναι κατευθυντικός και άκρως διεισδυτικός άρα και εντοπίσιμος στην πηγή του.

Έτσι μπορούμε με ταχύτητα και ασφάλεια (χωρις να ανοίξουμε το switchbox ή το καπάκι του πίνακα) να εντοπίσουμε προβληματικές επαφές ή εξαρτήματα.

Και όλα αυτά όταν τα μηχανήματα δουλεύουν και 'χωρίς χέρια'!

Η μέθοδος εντοπισμού του arcing με υπέρηχους προηγείται κατά πολύ (σε χρονικό διάστημα αλλά και προσδιορισμό σημείου) από αυτή του ακουστικού φάσματος (με το αυτί), με αποτέλσμα να αποκλείσουμε (σχεδόν)  αστοχία υλικών αλλά και ατυχήματος υπό μορφή βλάβης,

Πολυμέσα

Invitro Manufacture

Η IVM έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει την εταιρεία σας να αποφύγει τις αδικαιολόγητες εκτός λειτουργίας ώρες του εξοπλισμού σας, να εξοικονομήσετε ενέργεια, να αυξήσετε το μέσο χρόνο μεταξύ αστοχίας των μηχανημάτων, να μειώσετε τα ατυχήματα και πολλά άλλα.

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας χρησιμοποιούν την υπέρυθρη θερμογραφία, την ανάλυση αερόφερτων και δομικών υπερήχων καθώς και την ανάλυση κραδασμών.

περισσότερα...

Tags

Search

Ευχαριστούμε για την επίσκεψη!

Γιατί δεν ρίχνετε μια ματιά στην INVITROpedia! Βρείτε χρήσιμες πληροφορίες & λύστε τις απορίες σας.

 • Η IVM στο TpressWebTV (VIDEO)
  Η IVM στο TpressWebTV (VIDEO)

  Δείτε τη συνέντευξη του ιδρυτή της IVM κ. Μιχάλη Μπαρδάνη, Ενεργειακού Μηχανικού, στο TpressWebTV.

 • Θερμογραφία κτιρίων
  Θερμογραφία κτιρίων

  Η υπέρυθρη θερμογραφία είναι στην ουσία μια απεικόνιση ή βίντεο ενός αντικειμένου όπου σε κάθε pixel αντιστοιχεί και μια θερμοκρασία.

  Περισσότερα...