Έξυπνο Σπίτι Smart House

Η έξυπνη λύση που κάνει τη ζωή σας ευκολότερη!

Οικιακός αυτοματισμός, σημαίνει τεχνολογιά που μας υπηρετεί:
Το Smart-House είναι ένας ολόκληρος κόσμος απο καινοτόμες λύσεις, μελετημένες ώστε να κάνουν κάθε μέρα σας ξεχωριστή και να πλαισιώσει την οικογένειά σας με τη λάμψη ενός άνετου περιβάλλοντος.
Το Smart-House σας δίνει πίσω το πολύτιμο δώρο το χρόνου, δημιουργώντας την ατμόσφαιρα που επιθυμείτε ανάλογα με τη διάθεσή, τις απαιτήσεις σας αλλά και τις καιρικές συνθήκες.
Άνεση, Ασφάλεια, Ευελιξία, Εξοικονόμηση Ενέργειας και Ευκολία, είναι η σύνθεση της δέσμευσης πίσω απο ενα Smart-House, αλλά και τα χαρακτηριστικά ενός ευφυούς συστήματος το οποίο επιτρέπει το σπίτι να πάρει το 'σχήμα' που επιθυμείτε.

Έξυπνο Σπίτι ονομάζουμε γενικά ενα Σύστημα Διαχείρισης Κτιρίου ή όπως συνήθως αναφέρεται ως Building Management System (BMS)

Το BMS είναι ένα σύστημα ελέγχου με υπολογιστή, το οποίο ελέγχει και επιτηρεί τον ηλεκτρολογικό και μηχανολογικό εξοπλισμό του κτιρίου, όπως τον κλιματισμό, τα φώτα, τις οικιακές συσκευές κ.α. όπως και τα συστήματα ασφαλειας (πυρανίχνευση, διαρροή νερου-πλημμύρα, αισθητήρες κίνησης και ανοιγμάτων).

Ο προγραμματισμός γίνεται μέσω των πλατφόρμων KNX, SmartHouse, Dupline και PLC based ModBus.

Πολυμέσα

Invitro Manufacture

Η IVM έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει την εταιρεία σας να αποφύγει τις αδικαιολόγητες εκτός λειτουργίας ώρες του εξοπλισμού σας, να εξοικονομήσετε ενέργεια, να αυξήσετε το μέσο χρόνο μεταξύ αστοχίας των μηχανημάτων, να μειώσετε τα ατυχήματα και πολλά άλλα.

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας χρησιμοποιούν την υπέρυθρη θερμογραφία, την ανάλυση αερόφερτων και δομικών υπερήχων καθώς και την ανάλυση κραδασμών.

περισσότερα...

Tags

Search

Ευχαριστούμε για την επίσκεψη!

Γιατί δεν ρίχνετε μια ματιά στην INVITROpedia! Βρείτε χρήσιμες πληροφορίες & λύστε τις απορίες σας.

 • Η IVM στο TpressWebTV (VIDEO)
  Η IVM στο TpressWebTV (VIDEO)

  Δείτε τη συνέντευξη του ιδρυτή της IVM κ. Μιχάλη Μπαρδάνη, Ενεργειακού Μηχανικού, στο TpressWebTV.

 • Θερμογραφία κτιρίων
  Θερμογραφία κτιρίων

  Η υπέρυθρη θερμογραφία είναι στην ουσία μια απεικόνιση ή βίντεο ενός αντικειμένου όπου σε κάθε pixel αντιστοιχεί και μια θερμοκρασία.

  Περισσότερα...