Κυκλώματα ατμού

Το δίκτυο ατμού έχει πολλά σημεία που ενδεχομένως είναι προβληματικά αλλά δεν έχουμε καμία ένδειξη πού είναι.

Μία επισκόπηση (survey) του δικτύου, θα σας αποκαλύψει όλα τα προβληματικά σημεία.


 1. Επισκόπηση ατμοπαγίδων: Τα αποτελέσματα μίας δυλειτουργικής ατμοπαγίδας, ξεπερνούν το τεράστιο οικομικό κόστος εξ αιτίας της αναποτελεσματικής παραγωγής ατμού. Μία αστοχία μπορεί να ανυψώσει το λειτουργικό κόστος και να ελαττώσει τον χρονο ζωής της ατμογεννήτριας, να καταστρέψει τις σωληνώσεις, να αυξήσει την κατανάλωση επεξεργασμένου νερου άρα και των φίλτρων του, να αυξήση την κατανάλωση καυσίμου, να έχει επιπτώσεις στο περιβάλλον (ISO14000), να 'ρίξει' την ποότητα του ατμού και γενικά επηρεάζει την ακεραιόητα της παραγωγής.
 2. Επισκόπηση των μονώσεων του δικτύου: Η χαμένη ενέργεια από τις χαλασμένες μονώσεις καταλήγει σε μεγάλα λειτουργικά κόστη. Μεγιστοποιώντας τη θερμική απόδοση ενός συστήματος ατμού σε μία μεγάλη εγκατάσταση, θα αποπληρώσετε την θερμογραφική επισκόπηση σε ελάχιστο χρονο.
 3. Επισκόπιση βαλβίδων, διακοπτών κλπ: υπάρχει πλέον η δυνατότηα να μάθουμε αν τα στοιχεία που νομίζουμε ότι είναι ανοιχτά ή κλειστά, λειτουργούν κανονικά.

Σχετικά Άρθρα

Πολυμέσα

Invitro Manufacture

Η IVM έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει την εταιρεία σας να αποφύγει τις αδικαιολόγητες εκτός λειτουργίας ώρες του εξοπλισμού σας, να εξοικονομήσετε ενέργεια, να αυξήσετε το μέσο χρόνο μεταξύ αστοχίας των μηχανημάτων, να μειώσετε τα ατυχήματα και πολλά άλλα.

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας χρησιμοποιούν την υπέρυθρη θερμογραφία, την ανάλυση αερόφερτων και δομικών υπερήχων καθώς και την ανάλυση κραδασμών.

περισσότερα...

Tags

Search

Ευχαριστούμε για την επίσκεψη!

Γιατί δεν ρίχνετε μια ματιά στην INVITROpedia! Βρείτε χρήσιμες πληροφορίες & λύστε τις απορίες σας.

 • Η IVM στο TpressWebTV (VIDEO)
  Η IVM στο TpressWebTV (VIDEO)

  Δείτε τη συνέντευξη του ιδρυτή της IVM κ. Μιχάλη Μπαρδάνη, Ενεργειακού Μηχανικού, στο TpressWebTV.

 • Θερμογραφία κτιρίων
  Θερμογραφία κτιρίων

  Η υπέρυθρη θερμογραφία είναι στην ουσία μια απεικόνιση ή βίντεο ενός αντικειμένου όπου σε κάθε pixel αντιστοιχεί και μια θερμοκρασία.

  Περισσότερα...